Proform R350 – Beste alternatieven

proform-r350

In de wereld van de fitness bestaan er erg veel verschillende soorten apparaten.

Als je na lang zoeken en verschillende overwegingen uit bent gekomen op een roeitrainer, dan ben je misschien wel de R350 van het merk Proform tegengekomen.

Maar als je terecht bent gekomen bij de Proform R350 dan is je waarschijnlijk ook opgevallen dat deze tegenwoordig niet meer leverbaar is.

Dat is natuurlijk erg jammer als je eindelijk het apparaat hebt gevonden die je wilt.

Speciaal daarom hebben we voor jou een aantal alternatieven uitgezocht die je makkelijk en snel via Bol.com kunt bestellen.

Laten we beginnen!

VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro

virtufit-ergometer-roeitrainer-semi-pro-sfeerbeeld

Als je helaas achter het net hebt gevist met de Proform R350 en je vindt het niet erg om wat extra geld uit te geven aan een alternatief, dan is de Ergometer Roeitrainer Semi-Pro van VirtuFit een prima keus.

Het stijlvolle en sportieve ontwerp grijpt meteen je aandacht en laat deze ook niet makkelijk meer los. Net als de Proform R350 is deze Ergometer Roeitrainer een absolute aanwinst voor elke thuissporter.

Een van de grote voordelen ten opzichte van de R350 is dat deze roeitrainer voorzien is van een extra comfortabel zitvlak. Deze is namelijk gemaakt van polyurethaanschuim.

Dit is hetzelfde soort materiaal wat gebruikt wordt voor matrassen en autostoelen. Hierdoor heb je gegarandeerd een prettige zit!

Ook is deze roeitrainer van VirtuFit voorzien van het dubbele aantal weerstandsniveaus, namelijk 16. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een niveau bij zit waar jij op dat moment op zit.

De ergometer van het apparaat meet en reguleert de wattage. Hierdoor wordt het meteen duidelijk hoeveel energie er verbruikt moet worden door het lichaam tijdens de oefeningen.

Zoals we al eerder zeiden kost de VitruFit Ergometer Roeitrainer wel een paar duiten meer. Daarentegen krijg je wel een heleboel roeitrainer voor dat geld!Tunturi Cardio Fit R30

cardio-fit-r30

Als je jouw fitness apparaat aan het uitzoeken bent dan wil je uiteraard zoveel mogelijk functies voor een aantrekkelijke prijs.

De Tunturi Cardio Fit R30 biedt dat dan ook precies aan en is een perfecte plaatsvervanger voor de Proform R350.

Het apparaat beschikt over een vliegwiel van 7 kilo. Dit zorgt ervoor dat de oefeningen soepel en fijn verlopen. Dit vliegwiel werkt vlekkeloos samen met het magnetische weerstandssysteem.

Dit zorgt voor een totaal van 8 verschillende weerstandsniveaus, wat het apparaat voor zo goed als iedereen toegankelijk maakt.

De Cardio Fit R30 is iets minder zwaar te belasten dan de Proform R350, namelijk tot een gewicht van 110 kilo.

De afmetingen van beide apparaten zijn zo goed als identiek en hebben allebei de mogelijkheid om opgeklapt te worden. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de Tunturi Cardio Fit R30 nooit in de weg staat na de training.

Deze stijlvolle plaatsvervanger is misschien niet de Proform R350, maar hij komt er akelig dicht bij in de buurt!Conclusie over de Proform roeitrainer

Als je op zoek bent gegaan naar de Proform R350 en deze wilde kopen, dan kan het goed zijn dat je mis hebt gegrepen. De roeitrainer was dan ook een erg populair model, maar helaas worden deze niet meer geleverd.

De Tunturi Cardio Fit R30 en de VitruFit Ergometer Roeitrainer bieden beide een prima alternatief voor deze roeitrainer.

De Cardio Fit R30 van Tunturi ligt namelijk in exact hetzelfde prijsbereik en beschikt grotendeels over dezelfde mogelijkheden en de VirtuFit is daar een verbetering op.

Op deze webshop vind je gelukkig talloze roeitrainers en andere fitnessapparatuur! Hierdoor hoef je nooit meer stil te zitten.

Welke roeitrainer mogen de bezorgers bij jou komen brengen? Klik op de knop hieronder voor het beste aanbod:Populaire roeitrainers:


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *