BluMill roeitrainer: Het kopen waard? (Review)

Roeitrainers van BluMill

Ben je op zoek naar een goede én betaalbare roeitrainer voor thuisgebruik? Ben je daarbij gestuit op één van de voordelen van BluMill? Dat is goed voor te stellen.

De roeitrainers van dit merk staan goed aangeschreven en lijken een prima prijs-kwaliteitverhouding te hebben.

Is dat daadwerkelijk het geval?

Je leest het in deze BluMill roeitrainer review. In deze review zoomen we in op het merk BluMill, kijken we naar het aanbod en bespreken we alle plus- en minpunten van een BluMill roeitrainer.

Over het merk BluMill

Blumill logo

Het merk BluMill richt zich op het aanbieden van uiteenlopende producten. Je kunt bij dit merk terecht voor een ijsblokjesmachine, een airfryer, een prullenbak en een roeitrainer.

Dat het aanbod zo divers is, is volgens ons niet direct een voordeel. Het lijkt hierdoor namelijk aan enige specialisatie te ontbreken. En als je een écht goed cardioapparaat op de markt wilt brengen, heb je toch veel kennis in huis nodig.

Wij vermoeden daarom dat BluMill met andere merken samenwerkt. Mogelijk werkt dit merk op de achtergrond samen met een merk dat meer ervaring in de wereld van cardioapparaten heeft.

Desalniettemin staan de fitnessapparaten van BluMill opvallend goed aangeschreven!

Het aanbod roeitrainers van BluMill

roeitrainer BluMill

Over het aanbod van roeitrainers van BluMill kunnen we het volgende stellen:

  • BluMill biedt doorgaans meerdere roeitrainers aan. Als je een nieuwe roeimachine wilt kopen, is de kans groot dat je hiervoor bij BluMill terecht kunt. Dit merk biedt namelijk doorgaans meerdere roeitrainers aan. Je hebt hierdoor voldoende om uit te kiezen.
  • De roeitrainers van BluMill zijn niet al te duur. Ook valt op dat de roeiapparaten van dit merk relatief betaalbaar zijn. Voor de meeste varianten betaal je een paar honderd euro.
  • De doorloopsnelheid is nogal hoog. Het is lastig om het exacte aanbod van BluMill te duiden. Dit komt onder meer doordat dit merk met een nogal hoge doorloopsnelheid heeft te maken. De roeitrainers die men nu aanbiedt, worden mogelijk volgende week of maand niet meer aangeboden. Wij raden je daarom aan om zelf altijd even naar het actuele aanbod roeitrainers van BluMill te kijken.

Wat heeft BluMill te bieden?

BluMill biedt eigenlijk altijd meerdere roeiapparaten aan. Dat is dan ook direct het eerste dat dit merk te bieden heeft.

Dit merk richt zich niet op één soort roeitrainer, maar juist op verschillende soorten roeitrainers. Zo biedt BluMill roeitrainers met verschillende weerstandsystemen aan.

Ten tweede valt op dat BluMill een prima prijs-kwaliteitsverhouding te bieden heeft. De roeimachines van dit merk zijn niet duur, maar gaan wel geruime tijd mee. Dit is onder meer te danken aan de materialen en onderdelen waar BluMill voor kiest.

Dit merk biedt dus meerdere soorten roeitrainers aan, waardoor je altijd wel een geschikte BluMill roeitrainer kunt vinden. Dat geldt alleen niet voor professionele sporters, alle roeitrainers die BluMill aanbiedt, zijn namelijk voor recreatief thuisgebruik.

Voor wie zijn de BluMill roeitrainers geschikt?

roeitrainer BluMill review

De focus van BluMill ligt op de recreatieve thuissporter. Als je thuis op een leuke manier aan je conditie wilt werken, zit je goed met een roeiapparaat van BluMill.

Als je thuis op een recreatieve manier aan verschillende spiergroepen in je lichaam wilt werken, is een roeitrainer van dit merk ook geschikt.

Wil je op een intensieve manier thuis kunnen trainen? Dan valt een BluMill roeitrainer eigenlijk al direct af. Deze apparaten zijn niet voor het hele intensieve gebruik geschikt. Maar goed, daar is dan ook het prijskaartje duidelijk naar. 

Waar kun je een BluMill roeitrainer kopen?

Een BluMill roeitrainer kun je bij meerdere aanbieders kopen. Je kunt dit ten eerste doen via de officiële webshop van BluMill.

In deze webshop vind je niet alleen de verschillende modellen, maar ook duidelijke foto’s van elke roeitrainer. Dit maakt het mogelijk (net) iets makkelijker om de juiste keuze te maken.

Een andere optie die je hebt, is om de BluMill roeitrainer bij Bol.com te kopen. Deze aanbieder biedt een (groot) deel van het aanbod van BluMill aan.

Mogelijk geniet je bij Bol.com ook nog van een interessante korting. Daar staat deze webshop in ieder geval wel om bekend.

Ook bij andere webshops kun je een BluMill roeitrainer kopen. Zo bieden ook Tommy Teleshopping en Blokker meerdere roeiapparaten van dit merk aan.

Is een BluMill roeitrainer aan te raden?

roeitrainer BluMill thuis

Ja, een BluMill roeitrainer kán zeker een prima roeitrainer voor je zijn, maar het hangt vooral van je eigen situatie af.

Wil je op een rustige en recreatieve manier thuis kunnen roeien? En stel je daarbij niet al te hoge eisen aan je nieuwe roeitrainer? Dan is het absoluut aan te raden om voor een BluMill roeiapparaat te gaan.

Stel je wél hoge eisen aan je nieuwe roeiapparaat? Of wil je op een intensieve manier thuis kunnen trainen? Dan is het verstandiger om voor een roeiapparaat van een A-merk te kiezen.

BluMill is, wat ons betreft, niet zozeer een A-merk. Wel is het een merk dat prima roeitrainers aanbiedt. Daarbij geniet je óók van een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk dus direct het aanbod van BluMill roeitrainers en bepaal of zo’n roeitrainer wel of niet voor jou geschikt is.


Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *