Roeitrainer Basic Fit

roeirainer basic fit

Ben je aan het overwegen om een abonnement bij Basic Fit te nemen? Of heb je reeds een abonnement bij Basic Fit en wil je wellicht een andere training uitproberen?

Het is in beide gevallen goed om te weten dat je bij Basic Fit gebruik van een roeitrainer kunt maken.

Op de vraag ‘Heeft Basic Fit roeitrainers?’ kunnen we dan ook kort antwoord geven: ja, Basic Fit heeft inderdaad roeitrainers.

Heeft elke Basic Fit vestiging roeitrainers?

Ja, je kunt ervan uitgaan dat elke vestiging van Basic Fit roeitrainers heeft. De vestigingen van deze sportschoolketen zijn stuk voor stuk groot en staan vol met allerlei fitnessapparaten.

Hierbij gaat het niet alleen om roeitrainers, maar ook om loopbanden, hometrainers, spinningfietsen en aanverwante fitnessapparaten. Uiteraard kun je bij Basic Fit ook terecht voor krachtapparatuur.

Tip: check via de website van Basic Fit direct waar de vestigingen bij jou in de buurt zich bevinden.

Wat voor roeitrainers heeft Basic Fit?

roeimachine_basic_fit

De roeitrainers die je in de vestigingen van Basic Fit aantreft, zijn allemaal van het merk Matrix. Dit merk richt zich uitsluitend op sportscholen en aanverwante firma’s als klanten, waardoor de roeitrainers hier ook op aangepast zijn.

Alle roeitrainers van dit merk zijn van een hoge kwaliteit, bieden veel trainingsprogramma’s en staan zo stevig als een huis. Roeien in de sportschool op een Matrix roeitrainer is dan ook erg fijn.

Zijn de Basic Fit roeitrainers goed?

Wat ons betreft zijn de roeitrainers van Basic Fit zeker goed. De roeitrainers bieden veel trainingsmogelijkheden, zijn fijn te gebruiken en staan dus zo stevig als een huis. Matrix is dan ook een gerenommeerd merk op het gebied van fitnessapparaten.

Zelfs als je volle bak op de roeitrainer gaat, geeft het apparaat geen enkele krimp. Je geniet van een prima stabiliteit in combinatie met veel trainingsmogelijkheden. Wat wens je nog meer?

Tips voor het roeien bij Basic Fit

basic_fit_roeitrainer

Ben je van plan om bij Basic Fit regelmatig of vaak te roeien? Achterhaal dan eerst hoe populair de roeitrainers bij je vestiging zijn.

Mogelijk zijn de roeitrainers op bepaalde tijdstippen altijd bezet en op andere tijdstippen juist niet. Het is de kunst om altijd op het juiste tijdstip bij de Basic Fit vestiging te arriveren.

Verder is het zaak om altijd een handdoek mee te nemen. Tijdens het roeien zweet je nogal, waardoor het zaak is om je hoofd af en toe af te vegen. Dit is niet alleen voor jezelf fijn, maar is ook hygiënisch voor andere sporters in de Basic Fit vestiging.

Tot slot is het advies om een goede houding op de roeitrainer aan te nemen. Als je nog niet eerder op een roeiapparaat hebt getraind, is het zaak om video’s op YouTube te bekijken.

In deze video’s zie je precies wat de juiste houding is. Veel roeiplezier bij Basic Fit!


Bekijk ook: