Kendox RowShaper: Review & ervaringen

ervaring Kendox RowShaper

Heb je toevallig laatst de Tell Sell reclame over de Kendox RowShaper voorbij zien komen? En heeft deze reclame je interesse gewekt?

Goed dat je dan bij deze Kendox RowShaper review uitgekomen bent. In deze review vertellen wij je namelijk alles over deze roeitrainer.

De belangrijkste specificaties

Kendox RowShaper goedkope roeitrainer

Zou je graag een goedkope roeimachine aan willen schaffen? Gezien het prijskaartje zit je bij de Kendox RowShaper in dat geval goed.

Niet alleen het prijskaartje is interessant, maar ook de gehele samenstelling van dit apparaat.

Je kunt namelijk uitgaan van onderstaande specificaties:

  • Aantal trainingsintensiteit: 36 intensiteiten
  • Aantal hellingshoeken: 3 hellingshoeken
  • Max. belastbaar gewicht: 120 kilogram

De belangrijkste voordelen van de Kendox RowShaper

Met de Kendox RowShaper haal je dus een goedkope roeitrainer in huis. Maar, voldoet deze roeitrainer ook aan je eisen? Dat is aan jezelf om te bepalen.

Wij hebben in ieder geval opgemerkt dat deze roeitrainer veel voordelen biedt.

Veelzijdig inzetbaar

Kendox RowShaper fitnessbank

Met de Kendox RowShaper kun je op tal van manieren trainen.

Wil je dit apparaat als een heuse roeitrainer inzetten? Dan kun je dus uit maar liefst 36 intensiteiten kiezen. Je kunt hierdoor op je gemakje recreatief trainen, terwijl je ook zeer intensief kunt trainen.

Maar, daar blijft het niet bij. Je kunt deze roeitrainer namelijk ook als fitnessbank inzetten. Zo is het mogelijk om met de Kendox RowShaper je buikspieren optimaal te trainen.

Met deze roeitrainer geniet je van een unieke combinatie van cardio- en krachttraining. Dit betekent dat je met de Kendox RowShaper aan je conditie kunt werken, maar ook aan je spieren.

Volgens het merk Kendox zelf is het mogelijk kom met dit apparaat 80% van je spieren te trainen.

Fijne trainingscomputer

In het frame zit een trainingscomputer met LCD display verwerkt. Op dit display zie je onder meer wat de verstreken tijd is, hoeveel calorieën je verbruikt hebt en hoeveel slagen je al gemaakt hebt.

Dankzij dit display krijg je een duidelijke indruk van je trainingsprestaties.

Prima samengesteld

Kendox rowshaper verstelbaar

Over de algehele samenstelling zijn wij erg enthousiast. Dit komt onder meer door de verstelmogelijkheden.

Je kunt bijvoorbeeld de pedalen op een fijne manier verstellen, waardoor je altijd de juiste houding aanneemt.

Ook is het mogelijk om deze roeitrainer eenvoudig in te klappen. Nadat je getraind hebt, kun je ‘m hierdoor snel en handig opbergen. Verder vinden wij het zitje opvallend comfortabel.

De belangrijkste nadelen van de Kendox RowShaper

Is dit dan de perfecte roeitrainer voor thuisgebruik? Nee, dat is niet zozeer het geval. Je moet bij de Kendox RowShaper namelijk met een paar nadelen rekening houden.

Maakt veel lawaai

Ben je op zoek naar een stille roeitrainer? Dan sluit de Kendox RowShaper hoe dan ook niet op je wensen aan. Deze roeitrainer maakt nogal veel lawaai. Hoe dit precies komt, durven wij niet te zeggen. 

Waarschijnlijk heeft dit met het weerstandsysteem en de gebruikte onderdelen te maken. Het voordelige prijskaartje komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen.

Niet voor intensieve trainingen geschikt

Roeitrainer kendox

Wil je echt heel intensief trainen? Dan sluit deze roeitrainer niet goed op je wensen aan.

Je kunt in dat geval beter kiezen voor een roeitrainer met elastische weerstand, waterweerstand of magnetische weerstand.

Door een dergelijk weerstandsysteem kun je de trainingen nog een stuk zwaarder voor jezelf maken.

Niet de beste kwaliteit

Als je voor de Kendox RowShaper kiest, geniet je sowieso van een scherp prijskaartje. Maar, dit prijskaartje is wel duidelijk terug te zien aan het apparaat. 

Het apparaat is bijvoorbeeld niet van de beste kwaliteit. Ook zijn de trainingsmogelijkheden niet te vergelijken met de mogelijkheden van een beter apparaat.

Wat kost de Kendox RowShaper?

Voor de Kendox RowShaper ligt de adviesprijs op 199,90 euro. Een uiterst interessant prijskaartje, aangezien je weinig andere roeitrainers kunt kopen voor slechts 200 euro.

Is de Kendox RowShaper het kopen waard?

Kendox RowShaper roeitrainer

Als je niet al te hoge eisen aan je roeitrainer stelt, is de Kendox RowShaper het kopen waard.

Deze roeitrainer is voordelig, is op een ideale manier vormgegeven en biedt dus talloze trainingsmogelijkheden. Het is een uitmuntend apparaat om je gehele lichaam te trainen.

Verwacht je echter veel van je nieuwe roeitrainer? Dan kies je beter voor een apparaat van één van de A-merken. Onthoud goed dat je voor kwaliteit altijd moet betalen.

Dat deze roeimachine zo goedkoop is, zegt dus iets over de trainingsmogelijkheden en algehele kwaliteit. Desalniettemin is dit een interessante roeimachine voor de beginnende thuissporter.


Categorieën: Roeitrainers

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *