Roeitrainers van Betersport: Senz Sports & Focus Fitness

roeirainers van betersport

Heb je interesse om een nieuwe roeitrainer aan te schaffen? Als je naar de webshop van Betersport gaat, kom je al snel interessante roeitrainers tegen.

De meeste roeitrainers zijn altijd van Senz Sports of van Focus Fitness; dit zijn namelijk de merken waarvan Betersport crosstrainers aanbiedt.

Is het aan te raden om voor één van deze merken te kiezen? En is het aan te raden om je roeitrainer bij Betersport te bestellen?

Je leest het allemaal in dit artikel.

Het merk Senz Sports & het aanbod roeitrainers

Het Nederlandse merk Senz Sports werd nog niet zo heel lang geleden opgericht. Vanaf het moment van oprichting heeft dit merk een flinke groei doorgemaakt. Dit is onder meer te danken aan de kwaliteit die dit merk levert.

Ook is het aanbod van Senz Sports steeds uitgebreider geworden. Bij Betersport kun je bijvoorbeeld onderstaande Senz Sports roeitrainers bestellen:

Senz Sports R4000

Senz Sports R4000 Waterroeitrainer

De Senz Sports R4000 is min of meer het instapmodel van Senz Sports. Die term is echter niet passend, aangezien dit een onwijs goede en interessante roeitrainer is.

Dit komt onder meer doordat de roeitrainer gebruik maakt van waterweerstand. Dankzij dit weerstandssysteem voelt het roeien op de Senz Sports R4000 erg natuurlijk en realistisch aan.

Met een prijskaartje van 499 euro is dit prijstechnisch een interessante roeitrainer.
Senz Sports R5000

Roeitrainer Senz Sports R5000

Vind je het niet erg om fors meer geld uit te geven? Dan is de Senz Sports R5000 een prima optie voor je.

Deze roeitrainer is met 749 euro een stuk duurder, maar biedt wel een geweldige roeibeleving aan. Dit is opvallend, aangezien deze roeitrainer juist geen watersysteem heeft.

Bij de R5000 heeft Senz Sports voor een luchtweerstandssysteem gekozen. Deze roeitrainer is in ieder geval geschikt voor professioneel gebruik, onwijs stabiel en biedt veel trainingsmogelijkheden.
Senz Sports R6000

Roeitrainer met waterweerstand Senz Sports R6000

De Senz Sports R6000 kun je zien als het ‘tussenmodel’ binnen het aanbod van Senz Sports. Dit model kost 649 euro, is in twee kleuren te verkrijgen en heeft een dubbele rail.

Doordat de rail dubbel is, vlieg je als het ware over de rail heen. Je kunt de nodige snelheid/kracht opbouwen, terwijl de stabiliteit geen moment in het geding komt.

De Senz Sports R6000 beschikt ook nog eens over een waterweerstandsysteem.
Focus Fitness & het aanbod roeitrainers

Eén van de populairste fitnessmerken is op dit moment Focus Fitness. Dit merk zag jaren geleden het levenslicht en is sindsdien erg groot geworden.

Dit is te danken aan de kwaliteit en het diverse aanbod. Zo biedt Focus Fitness op dit moment meerdere roeitrainers aan:

Focus Fitness Row 2

Roeitrainer Focus Fitness Row 2

De Focus Fitness Row 2 is de goedkoopste roeitrainer binnen het aanbod van dit merk. Je betaalt voor deze roeitrainer slechts 299 euro.

Een zeer interessant prijskaartje, zeker omdat deze roeitrainer oprecht veel voordelen aanbiedt. Zo is de roeitrainer relatief compact, zeer stabiel en gemakkelijk naar wens in te stellen.

Dankzij deze voordelen is dit een ideale roeitrainer voor thuisgebruik én voor de recreatieve thuissporter. 

Focus Fitness Row 3

Roeitrainer Focus Fitness Row 3

Stel je iets hogere eisen aan je nieuwe roeitrainer? Dan is het verstandiger om naar de Focus Fitness Row 3 te kijken.

Deze roeitrainer is met een prijskaartje van 499 euro duurder, maar deze roeitrainer biedt wel meer mogelijkheden. Dit is onder meer terug te zien aan het display; dit display is groot en biedt talloze mogelijkheden.

Verder beschikt de Row 3 over een elektronisch weerstandssysteem en over een stabiel onderstel. Het trainen op deze roeitrainer is dan ook een feestje!
Zijn Betersport roeitrainers betrouwbaar?

Ja, je kunt met een gerust hart een roeitrainer bij Betersport bestellen. Dit is onder meer aan onderstaande punten te danken:

  • Prima merken. De merken die het aanbod van Betersport vormen, staan allen goed aangeschreven. Dit geldt absoluut voor de merken die we in dit artikel hebben besproken.
  • Eén van de grootste aanbieders van fitnessapparaten. In ons land zijn weinig aanbieders van fitnessapparaten zó groot en populair als Betersport.
  • Laagste prijs garantie. Betersport biedt ook nog eens een laagste prijs garantie aan. Als je bij een andere webshop een lagere prijs tegenkomt, krijg je teveel betaalde bedrag terug van Betersport.
  • Prima leveringsvoorwaarden. Bij deze webshop ben je van prima leveringsvoorwaarden geschikt. Je krijgt bestelde producten snel thuisbezorgd en in sommige gevallen is de bezorging ook nog eens volledig gratis.

Tip: houd goed de website Betersport.nl in de gaten. Deze firma stunt namelijk regelmatig met flinke aanbiedingen op roeitrainers en andere fitnessapparaten.

Categorieën: Reviews

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *