Roeitrainer met TV scherm: De beste roeitrainer met scherm

Beste roeitrainer met TV scherm

Wil jij je tijdens het roeien graag op een leuke manier vermaken? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een roeitrainer met TV scherm.

Dankzij het TV scherm kijk je tijdens het roeien naar bijvoorbeeld je favoriete film of serie. Hoe leuk is dat? Heel leuk wat ons betreft!

Bijkomend voordeel; met een dergelijke roeitrainer kun je ook virtueel roeien. Op het beeldscherm kun je namelijk ook een bepaalde roei app openen.

Een app waarmee je aan virtuele roeiwedstrijden deel kunt nemen. Of waarmee je tegen bijvoorbeeld vrienden in een virtuele roeiwedstrijd kunt strijden!

Wat zijn de beste roeitrainers met scherm?

Heb je interesse in een roeitrainer met scherm? Kies dan voor onderstaande variant.

NordicTrack RW900

NordicTrack RW900 Roeitrainer

De NordicTrack RW900 is wat ons betreft met afstand de beste roeitrainer met TV scherm. Dit is aan de roeitrainer zelf te danken, maar uiteraard ook aan het bijbehorende scherm.

Dit scherm is maar liefst 26 inch groot en is ook nog eens draaibaar. Op dit scherm kun je perfect virtuele roeiwedstrijden projecteren, maar je kunt ook naar je gewenste serie kijken.

Verder is dit een hele fijne roeitrainer. Je hebt de keuze uit 26 weerstandsniveaus, je geniet van een brede zitting, je kunt de voetpedalen verstellen en je geniet van de transportwieltjes.

Hou bij deze roeitrainer met TV scherm wel rekening met het prijskaartje; je betaalt hier ongeveer 2000 euro voor.

👍 Voordelen:

  • Groot 26 inch beeldscherm
  • Scherm is draaibaar
  • Keuze uit 26 weerstandsniveaus
  • Inclusief transportwieltjes
  • Geheel naar wens in te stellen en te verstellen

👎 Nadelen:

  • Vrij duurBeperkt aanbod

Weinig fabrikanten kiezen ervoor om een roeitrainer met TV scherm uit te brengen. Waarom? Omdat veel gebruikers voor een net iets andere setup kiezen.

Zij kiezen er bijvoorbeeld voor om een tablet in de tablethouder neer te leggen; via de tablet kan men alsnog naar de gewenste serie kijken.

Ten opzichte van een roeitrainer met TV scherm is dit een stuk voordeliger.

Roeitrainer met TV scherm kopen

Wil jij per sé een roeitrainer met TV scherm kopen? Dan adviseren wij je om onze onderstaande tips goed op te volgen:

Bepaal goed of dit de perfecte setup voor je is

Wil je deelnemen aan digitale roeiwedstrijden? Dan zou je hier niet alleen een TV scherm voor nodig hebben, maar ook een smartphone of een tablet.

Zou je in dat geval niet veel beter het scherm van je smartphone of tablet kunnen gebruiken? Dat is één van de kritische vragen die je jezelf moet stellen.

Waarom je jezelf deze vraag moet stellen? Omdat je voor een roeitrainer met scherm diep in de buidel moet tasten. Door voor een net iets andere setup te gaan, kun je mogelijk een hoop geld besparen.

Denk goed na over de afmetingen van het scherm

Hoe groot moet het scherm van de roeitrainer naar wens zijn? Het scherm van de hierboven besproken NordicTrack roeitrainer is bijvoorbeeld 26 inch groot.

Is dat té groot voor jou? Dan kom je al snel bij een smartphone danwel een tablet aan.

Houd rekening met de installatie

Wil je een roeitrainer in je woning gebruiken? Dan heb je hier de nodige ruimte voor nodig in je woning.

Indien je voor een roeitrainer met TV scherm kiest, heb je nog veel meer ruimte in je woning nodig. Ga daarom goed na of je deze ruimte überhaupt hebt.

Houd rekening met de stroomvoorziening

Spreekt de hierboven besproken NordicTrack RW900 jou aan?

Voordat je van deze roeitrainer met scherm gebruik kunt maken, zou je het scherm op een stopcontact aan moeten sluiten. Ga goed na of je wel een stopcontact in de buurt hebt zitten.

Ook interessant:

Categorieën: Roeitrainers

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *