Technogym roeitrainer – de SkillRow

technogym-skillrow

Ben je tijdens jouw zoektocht naar een nieuw roeiapparaat gestuit op een Technogym roeitrainer? Dat is goed voor te stellen.

Het aanbod van dit merk is niet zozeer uitgebreid, maar is wel hoogwaardig. Over de beste Technogym roeitrainer lees je hieronder de belangrijkste punten.

Het aanbod van Technogym

In het aanbod van Technogym vind je écht veel fitnessapparaten. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld loopbanden, crosstrainers en hometrainers.

Daarnaast richt Technogym zich dus ook op roeitrainers. Het aanbod van roeitrainers is echter een stuk minder uitgebreid; het merk Technogym biedt namelijk maar één roeitrainer aan.

Feit is wel dat deze Technogym roeitrainer écht veel te bieden heeft.

Technogym SkillRow

De Technogym SkillRow; dat is de naam van de roeitrainer van het merk Technogym. Deze roeitrainer wordt door Technogym zelf als ‘de meest geavanceerde roeitrainer ooit’ omschreven.

Is die omschrijving correct? Of is deze omschrijving een marketingpraatje? Onder aan de streep blijkt dat deze Technogym roeitrainer inderdaad erg geavanceerd is.

Zo biedt deze roeitrainer meerdere modi aan:

  • Powermodus: de powermodus is geschikt voor het opbouwen van kracht. Bij deze modus biedt de roeitrainer veel weerstand, waardoor je zelf echt veel kracht moet zetten.
  • Roeimodus: de roeimodus is vooral geschikt voor het opbouwen van uithoudingsvermogen. Bij deze modus komt het echt aan op doorzettingsvermogen.

Realistisch gevoel

Daarnaast zorgen deze modi ook voor een heel realistisch gevoel. Het is echt net alsof je zelf op het water zit, terwijl je in werkelijk dus op jouw roeiapparaat zit.

Met dank aan de Aquafeel functie is deze roeitrainer in staat om de natuurlijke ‘golven’ van het water na te bootsen. Het realistische gevoel dat je op deze roeitrainer ervaart, is echt ongeëvenaard.

Fraai & handig design

Ook over het gehele design van de Technogym SkillRow zijn wij enthousiast. Deze roeitrainer ziet er netjes afgewerkt uit, ziet er fraai uit én kent enkele handige extra’s.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de roeitrainer te demonteren, waardoor je ‘m makkelijk op kunt bergen.

Intuïtief display

Als je op de Technogym SkillRow plaatsneemt, valt direct het intuïtieve display op. Op die display zie je eigenlijk allerlei prestatiegegevens naar voren komen.

Hierbij kun je denken aan de tijd dat je aan het roeien bent, aan de afstand die je afgelegd hebt en aan de hoeveelheid calorieën die je verbrand hebt.

Tevens is het een groot voordeel dat je op dit display jouw hartslag vermeld ziet staan.

Koppelingsmogelijkheden

Tot slot is het ook nog ideaal dat je deze Technogym roeitrainer aan jouw smartphone kunt koppelen. Op die manier kun je aan een ‘echte kampioen’ gaan trainen.

Ook deze koppelingsmogelijkheid is één van de voorbeelden waaruit blijkt dat deze roeitrainer écht geavanceerd is.

Wat kost de Technogym SkillRow?

Is het nou zo dat je veel geld voor de Technogym SkillRow moet betalen? Nou, dat is aan jou om te bepalen: je betaalt een bedrag van 3490 euro voor deze Technogym roeitrainer.

Dit is vrij veel geld, maar je krijgt zeker veel waar voor je geld.

Is de Technogym SkillRow aan te raden?

Onder aan de streep zijn wij enthousiast over de Technogym SkillRow. Deze roeitrainer is intuïtief, is geavanceerd en zorgt voor een onwijs realistisch gevoel.

Als je bereid bent om 3500 euro te betalen, is dit één van de betere roeitrainers van dit moment.

Meer merken: