Dunlop roeitrainer kopen? Alles wat je moet weten!

Dunlop Roeitrainers

Ben je op zoek naar een hoogwaardige en enigszins betaalbare roeitrainer? Dan was het in het verleden goed mogelijk dat je bij Dunlop uitkwam.

Dit merk was in de afgelopen jaren één van de betere fabrikanten van roeitrainers, maar lijkt momenteel ten dode opgeschreven. In dit artikel vertellen wij je graag alles over de Dunlop roeitrainers.

Over het merk Dunlop

Dunlop roeitrainers

De merknaam Dunlop ken je mogelijk uit de tenniswereld of als leverancier van autobanden.

Dat zijn echter niet de enige producten die onder deze merknaam uitgebracht zijn. Nee, ook tal van fitnessattributen zijn in de loop der jaren onder de naam Dunlop uitgebracht.

Op het hoogtepunt bracht dit merk veel soorten fitnessapparaten uit. Het ging hierbij niet alleen om roeitrainers, maar ook om bijvoorbeeld crosstrainers en hometrainers.

Uiteindelijk is hier flink de klad ingekomen; op dit moment is niet eens meer een officiële website van Dunlop te vinden.

Dit doet ons dan ook vermoeden dat Dunlop de stekker uit de productie van fitnessapparaten heeft getrokken.

Het aanbod van Dunlop

Dunlop Roeitrainer

In het verleden wist Dunlop meerdere roeitrainers op de markt te brengen. Onder meer de Dunlop 750 Air en de Dunlop R300 waren daarbij populaire varianten.

Deze varianten vielen op door de prijs-kwaliteitverhouding en de vele mogelijkheden. Zeker de Dunlop R300 leek zijn tijd enigszins vooruit te zijn.

Ga je via Google op zoek naar de Dunlop R300 of de Dunlop 750 Air? Dan zie je dat deze roeitrainers niet meer nieuw aangeboden worden.

Mocht je per sé een Dunlop roeitrainer aan willen schaffen, kun je deze echter wél nog tweedehands aanschaffen.

Dunlop roeitrainer tweedehands kopen

Wil je graag een roeitrainer aanschaffen waar je veel kanten mee op kunt? In het verleden was het dan aan te raden om voor een Dunlop roeiapparaat te kiezen.

Aangezien dit merk geen nieuwe roeitrainers meer aanbiedt, heb je nog maar één mogelijkheid: een Dunlop roeitrainer tweedehands kopen.

Maar, is dat verstandig? Dit hangt vooral heel erg van je voorkeuren af. Stel je bijvoorbeeld hoge eisen aan je nieuwe roeitrainer? Dan valt een Dunlop roeimachine in de basis al af.

De tweedehands modellen zijn al enkele jaren oud, waardoor de technologie ook verouderd is. De tweedehands Dunlop roeitrainers kunnen hierdoor niet tippen aan volledig nieuwe roeitrainers.

Geef je het liefste zo min mogelijk geld aan een roeitrainer uit? En wil je de roeitrainer op een niet al te bijzondere manier gebruiken?

Dan kan een tweedehands Dunlop roeitrainer wel interessant voor je zijn. De roeitrainers van dit merk zijn van een prima kwaliteit en kosten tweedehands niet de hoofdprijs.

Ga je echter liever voor een moderne roeitrainer? Kijk dan naar een roeitrainer van bijvoorbeeld VirtuFit of Focus Fitness.

Deze merken leveren prima roeitrainers zonder hierbij de absolute hoofdprijs te vragen. Mocht je voor zo’n roeiapparaat kiezen, ben je bovendien van de nieuwste technologieën verzekerd.

Dunlop roeitrainer onderdelen

Roeitrainer reparatie

Heb je thuis een Dunlop roeitrainer staan? En is hier onverhoopt iets aan kapot gegaan?

Dan zit je op dit moment waarschijnlijk met de handen in je haren. Spijtig genoeg moeten we aangeven dat er géén Dunlop roeitrainer onderdelen meer verkrijgbaar zijn.

Mocht je huidige Dunlop roeitrainer kapot zijn, kun je daarom beter een andere roeitrainer kopen. Dit kan een tweedehands Dunlop roeitrainer zijn, maar dit kan uiteraard ook een nieuwe roeitrainer van een ander merk zijn.

Dunlop roeitrainer handleiding

Ben je op zoek naar een Dunlop roeitrainer handleiding? Ook dan kun je lang zoeken. Wij hebben namelijk nergens meer een handleiding van een roeimachine van dit merk kunnen vinden.

Ook daaruit blijkt dat Dunlop spijtig genoeg vergane glorie is.

Bekijk ook: