Christopeit roeitrainer kopen? Alles wat je moet weten!

Christopeit roeitrainer kopen

Heb je interesse in een nieuwe roeitrainer? Wil je hier liever niet al te veel geld aan uitgeven? Maar, wil je wel van een bepaalde kwaliteit uit kunnen gaan?

Dan is een Christopeit roeitrainer wellicht de meest interessante optie voor je. De roeitrainers van dit merk zijn van een prima kwaliteit, maar kosten niet de hoofdprijs.

Is het dan direct aan te raden om een Christopeit roeitrainer aan te schaffen? Dat ligt maar net aan je wensen.

In dit artikel vertellen wij je graag alles over de roeitrainers van het merk Christopeit.

Over het merk Christopeit

Christopeit logo

De firma Christopeit zag vele jaren geleden in Duitsland het levenslicht.

Vanaf het eerste moment lag de focus bij dit merk op het aanbieden van fitnessapparaten en fitnessaccessoires. De focus lag hierbij op apparaten en accessoires voor thuisgebruik.

Dat blijkt ook duidelijk uit het diverse aanbod van Christopeit. Dit merk bood in het verleden niet alleen roeitrainers aan, maar ook loopbanden en crosstrainers.

Op dit moment is het aanbod van Christopeit relatief beperkt. Men biedt nog slechts een paar nieuwe roeitrainers aan. Het aanbod van hometrainers en crosstrainers is daarentegen wel een stuk uitgebreider.

Het aanbod van Christopeit

In het huidige aanbod van Christopeit zijn slechts een paar roeitrainers te vinden. Deze roeitrainers kun je bovendien niet overal kopen.

Onze partner Bol.com biedt deze roeitrainers aan, terwijl ook Lidl af en toe de roeitrainers van dit merk aanbiedt. Christopeit en Lidl werken op meer dan regelmatige basis met elkaar samen.

Op dit moment zijn er twee roeitrainers in het aanbod van Christopeit te vinden:

  • Christopeit Cambridge II
  • Christopeit RW 500

Christopeit Cambridge II

Christopeit Rower Cambridge II Roeitrainer

Wil je het liefst zo min mogelijk geld aan je nieuwe roeitrainer uitgeven?

Dan is de Christopeit Cambridge II mogelijk de perfecte roeitrainer. Deze roeitrainers kosten bij onze partner Bol.com namelijk slechts 179 euro.

Maar, wat kun je nou voor een dergelijk bedrag verwachten? Bij deze roeitrainer heb je de keuze uit 4 trainingsprogramma’s, bedien je de roeitrainer via een klein display en geniet je van verstelbare voetsteunen.

Ook het feit dat je deze roeitrainer deels op kunt vouwen, is een belangrijk voordeel.

Je moet echter ook met de nodige beperkingen rekening houden. Zo beschikt deze roeitrainer over een elastische weerstand, heeft de roeitrainer géén hartslagfunctie en gaat het roeien niet altijd even soepel.
Christopeit RW 500

Christopeit roeitrainer RW 500

Vind je het niet erg om iets meer geld aan een Christopeit roeimachine uit te geven?

Dan is de RW 500 variant wellicht de betere optie voor je. Deze machine beschikt wel over een hartslagfunctie, magnetische weerstand en biedt 10 programma’s aan.

Verder valt op dat deze roeitrainer een stuk soepeler werkt. Je maakt een efficiëntere roeibeweging, waardoor je meer van het roeien geniet.

Bijkomend voordeel is dat je dus uit meerdere trainingsprogramma’s kunt kiezen. Na gebruik vouw je de roeitrainer makkelijk in, waarna je ‘m makkelijk verplaatst dankzij de transportwieltjes.
Hoe verhoudt Christopeit zich ten opzichte van andere merken?

Als je zo min mogelijk geld uit wilt geven, lijkt Christopeit een prima merk te zijn.

Feit is echter dat de ontwikkelingen bij dit merk enigszins stil lijken te staan. Als je een moderne roeitrainer aan wilt schaffen, kom je al snel bij andere merken uit.

Daartegenover staat dus wel dat je bij Christopeit van aantrekkelijke prijzen geniet. Een roeitrainer voor bijvoorbeeld 180 euro kopen, is ongetwijfeld voor veel mensen interessant.

Zeker als je nog nooit een roeitrainer hebt gehad, kun je het roeien op een Christopeit roeiapparaat prima uitproberen.

Wil je voor een prima kwaliteit en veel mogelijkheden gaan? Dan kun je wellicht beter voor één van de andere merken kiezen. Een en ander is uiteraard van je eigen wensen afhankelijk.

Christopeit roeitrainer tweedehands kopen

Op onder meer Markplaats.nl vind je meerdere tweedehands roeitrainers.

Je geniet hierbij van een nog aantrekkelijkere prijs, maar dit zijn dus wel reeds gebruikte roeitrainers. Mocht je geen al te hoge eisen aan je roeitrainer stellen, kan dit een prima aankoop zijn.

Houd wel rekening met het feit dat dit verouderde modellen zijn. Je maakt hierdoor niet gebruik van de nieuwste technologieën of mogelijkheden.

Nee, de tweedehands Christopeit roeitrainers zijn enigszins verouderd. Dat is echter wel terug te zien aan het interessante prijskaartje.
Meer merken: