AH roeitrainer: Een verstandige koop?

ah_roeitrainer

Albert Heijn biedt regelmatig een roeitrainer in de aanbieding aan. Deze roeitrainers worden met name via de online kanalen aangeboden, maar vind je heel af en toe ook in de winkels terug.

Kun je veel verwachten van zo’n roeitrainer? Daarover lopen de meningen uiteen.

Sommige mensen vinden een AH roeitrainer prima, terwijl andere mensen de voorkeur aan een roeitrainer van een A-merk geven.

Wat mag je verwachten?

roeitrainer ah

Van een AH roeitrainer kun je in de basis niet al te veel verwachten. Albert Heijn is immers geen specialist en biedt daardoor ook niet de beste fitnessapparatuur aan.

Prijstechnisch gezien is een roeitrainer van Albert Heijn wel erg interessant. De roeitrainers die deze supermarktketen aanbiedt, zijn namelijk altijd in de aanbieding.

Zo betaal je voor een goede roeitrainer slechts een paar honderd euro; dat klinkt best interessant, niet waar?

Daarbij moet je echter niet al te veel eisen stellen. De roeitrainers die AH aanbiedt, zijn bijvoorbeeld niet van de beste kwaliteit.

Ook zijn de roeitrainers niet overdreven luxe en niet van al te veel extra’s voorzien.

Mocht je veel eisen aan je nieuwe roeitrainer stellen, kun je daarom beter naar een andere aanbieder uitkijken.

Hoe goed is een AH roeitrainer?

Een AH roeitrainer is goed, maar kan niet tippen aan andere roeitrainers. Maar, dit verschilt wel van tijd tot tijd.

Het ligt er namelijk maar net aan welke roeitrainer door Albert Heijn aangeboden wordt. Dit aanbod is nogal wisselend, waarbij sommige varianten beter zijn dan andere varianten.

Is een roeitrainer bij AH kopen verstandig?

albert_heijn_roeitrainer

Het kopen van een roeitrainer bij AH is kostentechnisch verstandig. De roeitrainers worden immers (flink) in de aanbieding aangeboden, waardoor je van een prima prijs-kwaliteitsverhouding geniet.

Je moet echter van niet al te veel pluspunten uitgaan bij deze roeitrainers. Net zoals bij Aldi en Lidl ligt de kwaliteit van de roeitrainers namelijk niet super hoog.

Daarnaast voorziet de AH je niet van het beste advies op het gebied van roeitrainers.

Koop je je nieuwe roeitrainer echter bij een gerenommeerde roeitrainer winkel? Dan krijg je allerlei hoogwaardig advies voorgeschoteld, waarmee je direct tot de beste koop uitkomt.

Indien je veel eisen aan je roeitrainer stelt, kun je daarom beter naar een specialist toe gaan.

Wil je het liefste zo voordelig mogelijk een basic roeitrainer aanschaffen? Dan kun je wél prima voor een roeitrainer van Albert Heijn kiezen.

Dit zijn niet de beste apparaten, maar ze zijn wel (erg) gunstig geprijsd.